Samenwerken met Pianoschool Apeldoorn

Pianoschool Apeldoorn is opgericht met het doel om muziek een belangrijke rol te geven in onze samenleving. Daarvoor werken wij samen met de basisscholen in Apeldoorn, die muziek als waardevolle onderdeel van het basisonderwijs zien. Onze missie, visie en kernwaarden vormen de basis van deze samenwerking. Bent u ook een school die deze kernwaarde ondersteunt dan nodigen we u van harte uit voor een samenwerking.

Samenwerkende instanties

Basisscholen

Koningin Wilhelminaschool

De Koningin Wilhelminaschool ligt in het "hart" van Apeldoorn. Daardoor heeft de school de functie van buurt- en streekschool gekregen.

Montessorischool ‘Passe-Partout’

De enige Montessorischool in Apeldoorn. Deze school ligt in de wijk Welgelegen Haven, vlakbij het centrum.

PCBS De Ploeg

Basisschool De Ploeg ligt in de wijk de Maten en wordt bezocht door ongeveer 250 leerlingen. Vanuit een christelijke levensovertuiging schept de school een veilige en uitdagende leeromgeving.

PCBS De Diamant

De Diamant biedt op twee locaties drie onderwijsconcepten. Zo kunnen kinderen leren op een manier die bij ze past, die ze blij maakt. Deze school ligt in de wijk Zuidbroek richting Apeldoorn-Noord.

PCBS Het Kompas

Het Kompas is een basisschool in Apeldoorn-Zuid. Het Kompas is gevestigd in het prachtige multifunctionele gebouw dok Zuid.