Kinderen

  • Van 4 t/m 9 jaar
  • 30 min. les per week
  • Individuele lessen
  • Gratis proefles

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken, dat het betrekken van muziek in de opvoeding van kinderen positieve effecten heeft op het dagelijkse leven, schoolprestaties en sociaal-emotionele aspecten en karakter van het kind!

Bovendien, het bespelen van een instrument is heel leuk! Het leren pianospelen door kinderen is te vergelijken met het openen van deuren naar een wondere wereld, waar zij veel plezier kunnen beleven, veel ontdekken en leren het zelf doen! De belangrijkste missie van de docenten van PSA is het doorgeven van de liefde voor muziek aan kinderen, dat bijdraagt aan hun levensgeluk! Voor de meeste kinderen wordt dat een mooie en zinvolle hobby, terwijl voor de anderen een muzikale toekomst.

Pianolessen van Pianoschool Apeldoorn zijn individueel en minimaal 30 minuten per week. Dat geeft onze docenten ruimte om ieder kind op zijn eigen leertempo te benaderen. Er zijn geen standaard methodes, maar een volledig individuele aanpak en de lesmethode dat het beste bij het kind past.