Piano, een uitstekende keuze!

Piano wordt weleens vergeleken met een orkest, door de enorme rijkdom van klanken en nuances! Door het indrukken van een willekeurige toets kan zelfs het jongste kind dit instrument tot klinken brengen. Piano biedt iedereen een brede muzikale basis en wordt overstap naar een ander instrument veel makkelijker.

Pianoschool Apeldoorn verzorgt individuele pianolessen met een lesmethode dat het beste bij de leerling past.

Introductie

 • Pianoschool Apeldoorn is een snelgroeiende onderwijsinstelling waar met veel plezier en passie pianolessen worden gegeven.
  Pianoschool Apeldoorn is een onderdeel van Stichting Piano Onderwijs Nederland en werkt samen met verschillende basisscholen in Apeldoorn.

  Pianoschool Apeldoorn heeft als doel om zo veel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking te brengen met muziek en kennis te laten maken met de piano.

  Meerdere locaties

  Pianoschool Apeldoorn is gevestigd op zes locaties in Apeldoorn. Kijk voor een dichtstbijzijnde leslocatie bij u in de buurt op de contact pagina.

NIEUWS

 • Het Kerstconcert 2016

  Het is bijna weer zover! Het Kerstconcert 2016 door de leerlingen van Pianoschool Apeldoorn. Vrienden, familie, kennissen en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd! Kom luisteren en meezingen met de sfeervolle kerstmuziek!

  Kerstconcert Pianoschool Apeldoorn 2016
 • Pianoschool Apeldoorn betrekt ouders bij „oefenplan” kind

  Een persoonlijke benadering van de leerling, met de ouders een „oefen­plan” afspreken, twee keer per jaar een feestelijk concert geven. Met deze ingrediënten groeide de Pianoschool Apeldoorn sinds de oprichting vijf jaar geleden uit tot een instelling met 200 leerlingen op 7 locaties. „Wij zeggen: Speel elke dag.”

  BRON: RD.NL Pianoschool Apeldoorn
 • De scholen zijn weer begonnen!

  De zomervakantie zit er weer op en de scholen zijn weer begonnen.
  De deuren van Pianoschool Apeldoorn gaan open voor een nieuw schooljaar.

  de-scholen-zijn-weer-begonen
meer nieuws